Nyitott garázs, kocsibeálló

Kovácsoltvasból elkészült kocsibeálló - Profi és egyszerű megoldás

Zártszelvényű fém és fa kombinációjából készül, LTP 20 LINDAB tetőfedő profil fedéssel, több színben. A fém részek egy környezetkímélő eljárással, tűzihorganyzással olyan bevonatot kapnak, mely festés nélkül is évtizedekre időtállóvá teszi. Mobilizálható, összeszerelése szakértelmet nem igényel. Több célra is használható: autó tárolására (zárt garázsnak is kialakítható), épületek mellé (terasz) előtérnek, szénatárolónak, kutyakennelnek, tető nélkül szőlő- vagy rózsalugasnak.

Garázs, Kocsibeálló

Szabadtéri gépkocsi tároló, mobil garázs. Az itt bemutatott gépkocsi tároló igazi alternatívát képez a hagyományos garázsokkal szemben. sokszorosan kipróbáltak és beváltak, időtállóak. Az itt alkalmazott kiforrott acélépítési technika a legapróbb részletekig átgondolt. Az összeszerelés során lépésről lépésre biztonságosan illeszkedik egymáshoz. Minden része csavarkötésű. Házilagos kivitelezésben is összeszerelhetők. A masszív, horganyzott idomacél konstrukció rendkívül stabil és időtálló.

A hagyományos építésű garázsokkal szemben számos előnye van. Mozgathatók, helyük még évek múlva is változtatható. Ha már nincs rá szükség, szerelhetősége miatt eladható. Az oldalai tetszés szerint variálhatók futó növényekkel (lonc, borostyán), náddal, stb. Ennek köszönhetően harmonikusan illeszkedik a környezetbe, amelyre büszkék lehetünk, akár ami a megnyerő esztétikai formát, akár ami a funkcionalitást illeti. Ez a gépkocsi beálló optikailag is szebbé teszi az ön környezetét. Zárt garázsnak is kialakítható Amennyiben ön költségeket szeretne megtakarítani inkább, ajánljuk a saját kezűleg történő összeszerelést, hiszen a művelet igen egyszerű. A kocsibeálló megvásárlásával időt és fáradságot takarít meg.

Nyitott garázs, Kocsibeálló